kph-logo
Hoi,
Afgelast ivm Corona.
Beste deelnemer aan onze bruisbijeenkomst.
Wat geweldig dat jij je hebt aangemeld om mee te doen aan onze eerste editie van de
Running Games.
Dit alles in het kader van elkaar uit de wijk Noord West beter leren kennen. Nu moeten wij helaas besluiten dat onze running game's geen doorgang kunnen vinden. Dit alles heeft te maken met de regels van de overheid op dit moment.
Wij kregen een compliment van de Gemeente hoe goed wij het Corona- proof hebben georganiseerd, maar de interactie die tussen de teams van 4 mensen gaat plaatsvinden is tegen de regel.
Het is nu juist onze bedoeling dat wij wel interactie hebben met elkaar. Dus steeds een rem zetten op iets wat leuk is schiet zijn doel voorbij.
Wij kunnen zeggen dat wij trots zijn op het programma dat is gemaakt. Dit gaan we zeker uitvoeren, hopelijk in het voorjaar. Als het zover is krijgt je van ons weer een uitnodigingsmail.
Heb je in de buurt mensen die geen mail hebben gekregen, maar dat wel willen, geef door dat zij zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief in het contactformulier onder contact op de site: www.krachtigplushouten.nl
Wij hebben betalingen ontvangen van alle deelnemers. In de loop van volgende week worden de bedragen teruggestort.Wij danken jullie voor het vertrouwen en wij rekenen erop dat wij elkaar in het voorjaar zullen ontmoeten tijdens de Running Games.
Intussen:
Let op je gezondheid en let een beetje op elkaar!
Hartelijke groeten namens de organisatie KRACHIGPLUSHOUTEN,
Wanda de Jong
WandadeJong@kpnmail.nl
06 30576840
Met vriendelijke groet,
KRACHTIGPLUS HOUTEN