kph-logo

NIEUWSBRIEF KRACHTIGPLUS HOUTEN

H O U T E N 11 A P R I L 2 0 2 0

Hoe verder met KRACHTIGPLUS HOUTEN

Zo’n 150 inwoners van Houten Noordwest gingen goed van start tijdens twee startbijeenkomsten van KRACHTIGPLUS HOUTEN. Ze vonden anderen om samen een activiteit mee te gaan doen. Van lezen tot fietsen en van wandelen tot filosofie. Een start die alle beloften in zich droeg: omzien naar elkaar, het gezellig hebben met als we echt oud zijn (zo nodig) een beroep te kunnen doen op het netwerk dat je ging vormen.
20191125_006lrw3-txt

Helaas is dit even niet meer mogelijk

Inmiddels zijn we erg beperkt in het ontmoeten van elkaar door het coronavirus. De tijd haalt onze plannen in, zo blijkt. Het omzien naar elkaar in onze beperkte ruimte is ineens werkelijkheid geworden. Elkaar ’echt’ opzoeken kan voorlopig niet. Wat goed dat we toen al die groepjes hebben gevormd. Het ene groepje is daarmee verder dan een ander, sommigen wilden starten als het voorjaar werd. Maar ook nu kunnen we verbinding zoeken. We moeten er allemaal wat meer ons best voor doen. Zoek elkaar op door een telefoontje, maak een appgroepje, leg contact en geef hulp bij een hulpvraag. Denk aan een leuke spelletjes via je mobieltje of stuur elkaar een leuke filmpje door. om tekst in te voegen.
In deze eerste nieuwsbrief vinden jullie meer informatie over de voortgang van KRACHTIGPLUS HOUTEN en over nuttige en leuke ideeën. Alle informatie staat ook op de website www.krachtigplushouten.nl
Wil je deze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen of op een ander e-mailadres, gebruik dan de links helemaal onderin deze email.
krachtig-plus-houten-groentje-digitaal

ACTUEEL

Bruisbijeenkomst 2 juni verzet

Houten Noordoost gepland voor najaar

PERSOONLIJKE INZET

Hoe kunnen jonge krachtige pensionado’s hun levenservaring en vaardigheden inzetten in de onwerkelijke situatie waar wij ons nu in bevinden? Lees erover op onze website:

Houten voor Houten

Beste buren

Pensionado's voor basisscholen

Let wel op: Als je tot de kwetsbare doelgroep hoort, houd je dan vooral aan de voorschriften van het RIVM. Houd afstand. Aandacht geven of een verbinding leggen tussen mensen kan je ook via de telefoon en internet.

TIPS OM THUIS TE DOEN

Op internet zijn mooie dingen te vinden. Bekijk de voorbeelden en vul ze aan.

Tips om thuis te doen

Leuke ideeën voor thuis

bloemen

KRACHTIGPLUS HOUTEN wenst jullie sterkte, maar ook een tijd van inspiratie met het besef dat we het vooral met elkaar moeten doen!

bloemen
Wil je reageren op de Nieuwsbrief? Wil je laten weten hoe jouw groepje aan de slag is geweest? Een stukje voor het prikbord? Gebruik ons contactformulier op de website.
Uitschrijven | Abonnement beheren
kph-logo