kph-logo
Hoi abonnee,

Hier is dan de aankondiging van de ‘running game’ !! Op 6 oktober gaan we bruisen in de omgeving van het Rond. Een middag vol plezier en (hernieuwde) ontmoeting. Natuurlijk helemaal volgens de veiligheidsregels van het RIVM. Door deze regels moeten we het aantal deelnemers beperken.

Meld je snel aan, want bij 75 deelnemers is het vol…

Voor deelname moet je vóór 21 september je aangemeld hebben via de website van KRACHTIGPLUS HOUTEN met vermelding van je naam en de gevraagde gegevens ivm corona.

De deelname is pas definitief na het betalen van de eigen bijdrage van € 5,- (voor een kopje koffie of thee bij een van de deelnemende restaurants op het Rond en een drankje aan het einde van de middag, op rekeningnummer (IBAN) NL12 RABO 032 9849 794 ten name van Van Houten & Co. In de omschrijving moet staan ‘Bruisbijeenkomst 6 oktober” + je naam zoals je hebt opgegeven op je aanmeldingsformulier via de website.

Houd de website in de gaten om te zien of de middag al vol is.

Rond 2 oktober krijg je de bevestiging dat je geplaatst bent, het programma en waar je wordt verwacht. Het blijft nog even spannend, laat je verrassen. Het programma is van 13.00 uur tot 17.30 uur.

We sluiten bruisend af op Het Rond en gaan vol nieuwe indrukken over Noordwest naar huis.

Graag tot ziens op 6 oktober!

Met vriendelijke groet,
KRACHTIGPLUS HOUTEN